​ Medlem af Byg garanti

​  over 40 års erfaring

✓  Gratis uforpligtende tilbud

Snedker udfører tømrer- og snedkerarbejde med kvalitet og håndværk i topklasse

AJ Byggeservice har mange års erfaring og ekspertise inden for snedkerarbejde og bearbejdning af træ for både private og erhverv. Hvad enten du skal bruge en bygningssnedker eller en fagmand til traditionelt snedkerarbejde, og uanset om der er tale om reparationer, ombygninger eller nybygninger, er vi klar til at løse opgaven for dig. 


Vores snedker har base i Horsens, og vi kører gerne ud til dig, uanset om du bor i Hedensted, Odder eller et andet sted i Horsens området.


Al slags snedkerarbejde udføres af alsidigt snedkerfirma

Ingen opgave er for stor eller for lille for os, når vi udfører tømrer- og snedkerarbejde. Som snedker med høj faglig stolthed, satser vi på topkvalitet gennem hele processen. Vi har fokus på funktion og æstetik, men vi ved også, at professionel planlægning og god kundedialog er altafgørende for et godt resultat.

AJ Byggeservice står klar til at løse dine udfordringer

AJ Byggeservices værdisæt bygger på kvalitet til tiden, et håndværk i absolut topklasse og tilfredse kunder. Vores snedker arbejder hurtigt, struktureret og professionelt – altid i tæt forbindelse med dig og dine ønsker. Vi yder gerne det ekstra for dig, der gør, at du får præcis det resultat, du drømmer om. 

Hvad koster en snedker?

Hos AJ Byggeservice sætter vi altid en ære i at levere kvalitetsarbejde til en billig pris. Prisen på en snedker er afhængig af flere ting – blandt andet opgavens omfang og materialevalg. Medmange års erfaring i bagagen kan du være sikker på, at vi altid møder dine krav om den bedste kvalitet til en fornuftig pris. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Få priser eller et uforpligtende besøg af en snedker

Vore dygtige og erfarne snedkere er klar til alle typer af udfordringer inden for tømrer- og snedkerarbejde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et prisoverslag på din opgave, eller hvis du ønsker at høre mere om vores ydelser. Ring på telefon 75 65 78 88 eller send en e-mail til jap@aj-byggeservi​ce.dk. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Blandt vore mange kompetencer er:​

  • Nyt tag– når dit hus skal være smukt og tæt i al slags vejr
  • Nye huse– når du vil have et moderne hus, der er helt dit eget
  • Nye udhæng – når vind og vejr har slidt på facaden
  • Nyt køkken – når husets mødested skal være tidssvarende
  • Nye døre og vinduer– når dit hus skal have en ansigtsløftning
  • Nye gulve– når fundamentet skal være i orden
  • Renoveringer og ombygninger– når et gammelt hus skal have nyt liv
  • Tilbygninger– når familien skal have mere plads at udfolde sig på
  • Carporte – når du vil tørskoet og trygt både ud og hjem

AJ Byggeservice A/S

Vangevej 33-35
8700 Horsens

Tlf.: 75 65 78 88
E-mail: jap@aj-byggeservice.dk
CVR: 29631697

Vil du ringes op?​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt