Udskiftning af vinduer og døre – montering og levering

Døre og vinduer er husets øjne. De skal selvfølgelig passe til husets stil – og samtidig holde kulde og fugt ude. Men det skiftende danske vejr og mange års daglig brug kan slide dem ned.

Her kommer vi hos AJ Byggeservice i Horsens ind i billedet. Uanset om du bor Hedensted, Odder eller et sted i omegnen, kan vi hjælpe dig med reparation og udskiftning af vinduer og døre.

Nye vinduer og døre der passer til boligen

Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger – og helt sikkert også en, der passer til din bolig.

Hvis du ønsker helt nye døre og vinduer, leverer og monterer vi. Vi samarbejder med nogle af Danmarks førende fabrikanter – det er din garanti for et professionelt produkt, der holder i mange år.​

Vi tilbyder også renovering af dine døre og vinduer

Udover renovering af hus tilbyder vi også renovering af vinduer og døre klarer vi også. Vi kan udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og beslag efter behov.

Skulle en del af vinduesrammen være nedbrudt, kan vore dygtige medarbejdere uden problemer sætte nye dele i - uden at skifte hele vinduet.

Kontakt os for udskiftning af vinduer og døre

Kontakt os her, hvis din facade trænger til en kærlig hånd. Sammen finder vi en løsning, uanset om det gælder renovering eller udskiftning af vinduer og døre.

Ring til os på telefon 75 65 78 88 eller skriv til vores jap@aj-byggeservice.dk for at få en pris på din opgave.

​​

AJ Byggeservice A/S

Vangevej 33-35
8700 Horsens
Tlf.: 75 65 78 88
E-mail: jap@aj-byggeservice.dk
CVR: 29631697

Vil du ringes op?​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt