​ Medlem af Byg garanti

​  over 40 års erfaring

✓  Gratis uforpligtende tilbud

facebook-logo    ​linkedin-logo   

Tømrer og snedker i Horsens

Med AJ Byggeservice A/S får du alle typer af tømrer- og snedkerarbejde af højeste kvalitet. Fra den første idé til det sidste søm.


Professionel tømrer og snedker

Vort tømrer- og snedkerarbejde er baseret på mange års erfaring og kærlighed til det gode håndværk. På vort store værksted kan vi hurtigt og professionelt løse mange specialopgaver – med fokus på de små detaljer og den høje kvalitet.

Det gør AJ Byggeservice til et stærkt valg, ikke mindst når det gælder renoveringer og ombygninger, men vi kan også være med, når det nye drømmehus skal opføres fra grunden.


AJ Byggeservice har siden etableringen i 1975 bygget på erfaring, troværdighed, respekt og faglig stolthed. ​

Måske lyder det lidt gammeldags. Til gengæld er vores service og kvalifikationer helt moderne.

Private projekter, offentligt arbejde

Vort tømrer- og snedkerarbejde har givet os et stærkt omdømme hos vore kunder – både private og offentlige; både små og store virksomheder: Vi leverer til tiden, til den rigtige pris og til kundens absolutte tilfredshed.


Samtidig tager AJ Byggeservice medansvar. Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø, og er stolte af, at vi gennem flere år har fået en grøn smiley fra Arbejdstilsynet.​

For os er det også logisk, at AJ Byggeservice er mangeårig sponsor i AC Horsens. Vi har nemlig samme indstilling: At der skal seriøst arbejde og stor dedikation til for at opnå resultater.​ 

Tømrerfirmaet AJ Byggeservice A/S tilbyder

Tømrerfirmaet AJ Byggeservice A/S tilbyder en bred vifte af ydelser, som De kan læse mere om ved at bruge menuen i toppen eller klikke dig rundt herunder.

AJ Byggeservice A/S

Vangevej 33-35
8700 Horsens

Tlf.: 75 65 78 88
E-mail: jap@aj-byggeservice.dk
CVR: 29631697

Vil du ringes op?​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt