Udskiftning af vinduer fra førende fabrikanter​

Er husets vinduer nedslidte, utætte, eller kunne du bare godt tænke dig at give din boligs facade et andet udtryk? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos AJ Byggeservice står vi klar til at hjælpe dig med at få monteret nye vinduer i din bolig. Vi tilbyder blandt andet udskiftning af vinduer hos kunder i Horsens, Odder, Hedensted og omegn, og vi kommer også gerne forbi dig, hvis dine vinduer trænger til en udskiftning eller en reparation.

Døre og vinduer er husets øjne. Det er derfor vigtigt, at de passer til husets stil, og samtidig skal de også kunne holde kulde og fugt ude. Det skiftende danske vejr og mange års daglig brug kan dog slide vinduerne ned, og det kan derfor blive nødvendigt at udskifte dem fra tid til anden.

Har du brug for hjælp til renovering af vinduer?

I nogle tilfælde kan du dog også nøjes med at få repareret vinduerne i stedet for at få foretaget en komplet udskiftning af vinduer, og det kan vi også hjælpe med. Ud over renovering af hus tilbyder vi også renovering af vinduer og døre. I forbindelse med en reparation kan vi blandt andet udskifte følgende dele efter behov:

  • Termoruder
  • Glaslister
  • Tætningslister
  • Beslag

Skulle en del af vinduesrammen være nedbrud, så kan vores dygtige medarbejdere uden problemer sætte nye dele i – uden at det er nødvendigt at udskifte hele vinduet.

Vi har den rette løsning

Hos AJ Byggeservice kan vi tilbyde mange forskellige løsninger, og vi kan helt sikkert også tilbyde en, der passer til lige netop din bolig og dine behov.

Hvis du kunne tænke dig at få monteret helt nye døre eller vinduer, så sørger vi for både levering og montering. Vi har et indgående samarbejde med en række af Danmarks førende fabrikanter af nye vinduer, og det er din garanti for, at du får et professionelt produkt, der kan holde i rigtig mange år.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning og montering af vinduer afhænger af mange forskellige faktorer, herunder blandt andet af hvor mange vinduer du skal have udskiftet, og hvilken fabrikant samt hvilket materiale du vælger, vinduerne skal være i. Du kan for eksempel både vælge mellem almindelige trævinduer, eller du kan vælge de vedligeholdelsesfrie træ/alu-vinduer.

Derudover afhænger prisen også af, om du for eksempel ønsker at få monteret nogle større vinduer, end du har i dag. Med større vinduer vil du kunne få mere lys ind i din bolig, men det kræver, at vi gør plads i facaden til de større vinduespartier.

Der er også mange, der vælger at få foretaget en montering af døre i samme omgang som vinduesmonteringen.

Når du som privatperson vælger at udskifte dine gamle og utætte vinduer med energirigtige vinduer, så kan du benytte dig af håndværkerfradraget og spare penge på monteringen. Samtidig medfører nye og tætte vinduer store energibesparelser, hvis de gamle vinduer har været meget utætte, og derfor vil det stort set altid kunne betale sig rent økonomisk at foretage en udskiftning af vinduer. Samtidig kan det øge værdien af din bolig, og du får også et bedre indeklima.

Kontakt os og få en pris på montering af nye vinduer

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis din facade trænger til en kærlig hånd, eller hvis du har brug for vores professionelle hjælp til udskiftning af døre og vinduer. Sammen finder vi den helt rette løsning, der matcher dine ønsker, din bolig og ikke mindst dit budget, og vi udarbejder efterfølgende et uforpligtende tilbud til dig, så du ved, hvor meget opgaven kommer til at koste.

Du skal bare ringe til os på telefon 75 65 78 88 eller skrive til vores e-mail jap@aj-byggeservice.dk.

​​

Vi laver alt i tilbygninger​

Medlem af Byg Garanti​

Over 40 års erfaring​

Gratis uforpligtende tilbud​

AJ Byggeservice A/S

Vangevej 33-35

8700 Horsens

​Tlf.: 75 65 78 88
E-mail: jap@aj-byggeservice.dk

CVR: 29631697