​ Medlem af Byg garanti

​  over 40 års erfaring

✓  Gratis uforpligtende tilbud

facebook-logo    ​linkedin-logo   

Udskiftning af vinduer og døre – Professionel montering

Døre og vinduer er husets øjne. De skal selvfølgelig passe til husets stil – og samtidig holde kulde og fugt ude. Men det skiftende danske vejr og mange års daglig brug kan slide dem ned. Derfor kan der trænges til udskiftning af vinduer.

Her kommer vi hos AJ Byggeservice i Horsens ind i billedet. Uanset om du bor Hedensted, Odder eller et sted i omegnen, kan vi hjælpe dig med reparation og montering af døre og vinduer.

Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger – og helt sikkert også en, der passer til din bolig.

Hvis du ønsker helt nye døre og vinduer, leverer og monterer vi. Vi samarbejder med nogle af Danmarks førende fabrikanter – det er din garanti for et professionelt produkt, der holder i mange år.​

Renovering af døre og vinduer

Udover renovering af hus tilbyder vi også renovering af vinduer og døre. Vi kan udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og beslag efter behov.

Skulle en del af vinduesrammen være nedbrudt, kan vore dygtige medarbejdere uden problemer sætte nye dele i - uden at skifte hele vinduet.​

​Kontakt os for montering af døre og vinduer

Kontakt os her, hvis din facade trænger til en kærlig hånd eller montering af døre og vinduer. Sammen finder vi en løsning.

Ring til os på telefon 75 65 78 88 eller skriv til vores jap@aj-byggeservice.dk for at få en pris på din opgave.​​

Vi laver alt i tilbygninger​

AJ Byggeservice A/S

Vangevej 33-35
8700 Horsens


​Tlf.: 75 65 78 88

E-mail: jap@aj-byggeservice.dk
CVR: 29631697

Vil du ringes op?​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt