Grønnere profil med papirisolering ​

Med fokus på at vælge den helt miljørigtige isoleringsløsning i opførelsen af nybyggeri og/eller efterisolering af ældre bygninger, tilbyder vi altid vores kunder ”Thermofloc papirisolering”.

Papirisoleringen er 100% borfri og helt igennem et grønt produkt, som består af 91,6% genbrugsaviser og 8,4% miljøvenlige mineralske komponenter. Det er en nem håndterlig, effektiv og billig løsning, som anvendes ved b.la. isolering af lyd, hulmur, tag og loft samt etageadskillelse og energioptimering.

Natureplus’ miljøcertifikat

Thermofloc er godkendt af Arbejdsstyrelsen og har en lang tradition for at tilgodese miljøhensyn. Thermofloc er b.la. det første og eneste isoleringsmateriale, produceret af genbrugsaviser, der har modtaget Natureplus’ miljøcertifikat - se godkendelsesdokumenter på Thermofloc produkterne klik her. 

Vi anbefaler altid denne miljørigtige isoleringsløsning gennem AJ Isolering A/S, som er en integreret del af AJ Byggeservice A/S. AJ Isolering er autoriseret isolatører til alle typer opgaver med papirisolering fra Thermofloc.
​Se referencer -klik her

Opnå store besparelser

På blot én arbejdsdag kan du spare masser af penge de næste år. Vores efterisolering virker med det samme, og vi opererer hurtigt og uden gener for dig – uanset hvor meget hulrum, der er tale om. Ofte behøver du slet ikke være hjemme. 

Papirisolering i hulrum og på loftet giver dig ikke kolde fødder; heller ikke af prisen. Vi tør godt love, at den er lavere, end du formentlig tror.​​

Med en efterisolering kan der sparres mange penge. Isoleringen er en nem håndterlig og billig løsning.
​Med indtastning af få generelle data, kan du få et overblik over besparelsen med Thermofloc papirisolering.

Beregn - klik her.

En isolering, der passer netop til dig

Kontakt os for at høre mere om den miljøvenlige isoleringsløsning og/eller et uforpligtende besøg.

Kontakt os her

Du får altid besøg af uddannede håndværkere, som har stor erfaring med isolering og energibesparelser. Både i teori og praksis. Derfor finder AJ Isolering A/S altid den løsning, der passer til netop dit hus.​​

Du kan læse mere om papirisolering her.​​

Medlem af Byg Garanti​

Over 40 års erfaring​

Gratis uforpligtende tilbud​

AJ Byggeservice A/S

Vangevej 33-35

8700 Horsens

​Tlf.: 75 65 78 88
E-mail: jap@aj-byggeservice.dk

CVR: 29631697