​Montering af døre udføres med stor erfaring

Er husets døre utætte, nedslidte, eller trænger de til at blive skiftet ud af udseendemæssige årsager? Så lad os hos AJ Byggeservice hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for montering af døre, og vi løser blandt andet opgaver for kunder i Horsens, Hedensted, Odder og mange andre omkringliggende områder.

Vi monterer nye døre fra nogle af landets førende fabrikanter

Døre er, sammen med vinduerne, husets øjne, og de fylder meget i facaden. De er dermed med til at give et førstehåndsindtryk af boligen, og således kan en udskiftning af døre og vinduer være med til at ændre husets udvendige udtryk.

Når det kommer til dørene, kan vi tilbyde mange forskellige løsninger, og vi lægger stor vægt på at finde den helt rette løsning, der passer til dine behov, og som samtidig også passer til din bolig. Vi tilbyder både levering og montering af døre, og vi kan også varetage en renovering, hvis der er behov for det.

Vi har et samarbejde med nogle af landets førende fabrikanter af nye døre, og det er din garanti for, at du får et kvalitetsprodukt, der kan holde i rigtig mange år.​

​Hvad koster udskiftning af døre?

Der er meget stor prisforskel på, hvor meget montering af døre koster. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvor mange døre du skal have udskiftet
  • Om du også skal have monteret nye vinduer i samme omgang
  • Hvilken type dør du vælger
  • Hvilken fabrikant du vælger
  • Om der skal gøres plads til en større dør end den gamle

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på montering af døre

Har du en specifik opgave i forbindelse med montering af døre og montering af vinduer, og kunne du tænke dig en pris på opgaven? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 75 65 78 88, eller du kan skrive til vores e-mail jap@aj-byggeservice.dk, hvis du foretrækker det. Når vi kender til dine ønsker samt opgavens omfang, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Medlem af Byg Garanti​

Over 40 års erfaring​

Gratis uforpligtende tilbud​

AJ Byggeservice A/S

Vangevej 33-35

8700 Horsens

​Tlf.: 75 65 78 88
E-mail: jap@aj-byggeservice.dk

CVR: 29631697