Snedkerarbejde med håndværk i topklasse

AJ Byggeservice A/S har mange års erfaring og ekspertise inden for snedkerarbejde og bearbejdning af træ for både private og virksomheder. 

Hvad enten du skal bruge en bygningssnedker eller en fagmand til traditionelt snedkerarbejde - og uanset om der er tale om reparationer, ombygninger eller nybygninger – kan vi løse opgaven.

Al slags snedkerarbejde

​Ingen opgave er for stor eller for lille for os, når vi udfører snedkerarbejde. Også som snedker har AJ Byggeservice A/S en høj faglig stolthed, og det betyder, at du altid kan regne med en høj kvalitet til den aftalte tid og pris.

Vores snedkerarbejde sker altid efter tæt dialog med dig, så vi forstår dine ønsker, og vi har vores eget værksted, hvor vi kan udføre specialopgaver, når det er nødvendigt.

Hvad koster en snedker?

Hos AJ Byggeservice sætter vi altid en ære i at levere kvalitetsarbejde til en rimelig pris. Prisen på en snedker er afhængig af flere ting – blandt andet opgavens omfang og materialevalg.

Mange års erfaring i bagagen gør, at vi altid møder dine krav om den bedste kvalitet til en fornuftig pris. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.​

Få et skarpt tilbud

​Vore dygtige og erfarne snedkere er klar til alle typer af udfordringer inden for snedkerarbejde.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et prisoverslag på din opgave, eller hvis du ønsker at høre mere om vores ydelser.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Medlem af Byg Garanti​

Over 40 års erfaring​

Gratis uforpligtende tilbud​

AJ Byggeservice A/S

Vangevej 33-35

8700 Horsens

​Tlf.: 75 65 78 88
E-mail: jap@aj-byggeservice.dk

CVR: 29631697